Perricone md – ikonski brend koji se brine za ljepotu kože iznutra i izvana stigao je i u hrvatsku!

Brend Perricone MD ima holistički pristup njezi i ljepoti vas i vaše kože. Dr. Nicholas Perricone – dermatolog, nutricionist, izumitelj, znanstvenik i filantrop je 1997. utemeljio brend na trodijelnom programu koji pomaže u ublažavanju upalnih procesa u stanicama te u borbi protiv uzročnika tih procesa za zdravo tijelo i lijepu kožu: protuupalna prehrana, ciljani dodaci prehrani i topikalni nutrijenti bogati antioksidansima. Od tada Perricone MD postao je svjetski lider u njezi kože utemeljenoj na znanstvenim istraživanjima i inovacijama. Učinkoviti topikalni tretmani iz linije Perricone MD pomažu u borbi protiv uzročnika starenja i pružaju nevjerojatne rezultate za prekrasnu mladenačku kožu, što u kombinaciji s dodacima prehrani znači optimalnu njegu. Godine 2015. tvrtka Perricone MD plasirala je liniju „No Make-Up Make-up“, koja predstavlja novu kategoriju dekorativne kozmetike. Ova dekorativna linija za njegu kože ima najviši zaštitni faktor od štetnih sunčevih zraka što uvelike pomaže u borbi protiv uobičajenih znakova starenja i gubitka mladenačkog tena.Svi Perricone MD proizvodi donijeli su revoluciju u kategoriji anti-ageing proizvoda, a našem tržištu ih je predstavio ambasador brenda i glavni edukator tvrtke Perricone, g. Dan Perry i direktorica tvrtke Vitaminoteka doc.dr.sc. Darija Vranešić Bender, koja je istaknula: 

“Funkcija i izgled kože uvelike ovise o prehrani.  Jedno od najuzbudljivijih područja nutritivne dermatologije je primjena hrane i nutrijenata u prevenciji fotostarenja te u sklopu anti-aging programa. Rane studije ukazale su kako određene skupine namirnica poput ribe, povrća i biljnih ulja (posebice ekstra djevičanskog maslinovog ulja) djeluju protektivno u nastanku bora, a povećan unos mesa, mliječnih proizvoda i šećera povećava nastanak bora. Jedan od prvih autora koji je popularizirao ovo područje prije približno 15 godina bio je američki dermatolog Nicholas Perricone objavivši tri knjige u kojima je obradio problematiku lijepe, zdrave i mlade kože putem programa prehrane i posebne njege. Posvetio je svoj profesionalni vijek dermatologiji, a posebno ga je zaintrigirala veza prehrane i zdravlja kože te primjena nutrijenata u terapiji i prevenciji učestalih nesavršenosti kože.”

Jedinstveni proizvodi za reparativnu njegu kože, dodaci prehrani te proizvodi iz linije „No Make-Up Make-up“ od sada su dostupni i kod nas Perricone Md prizvode možete kupiti u Bahlen Beauty u Ulici kneza Mislava 2, Zagreb te ih za sve dodatne infromacije možete kontaktirati putem njihovog službenog Instagram profila @perricone_md_croatia ili putem e-mail adrese  info@35.178.187.157