Peter Thomas Roth kozmetika stigla je u Hrvatsku

Jedan od najpopularnijih svjetskih brendova u domeni njege kože, Peter Thomas Roth, stigao je u Hrvatsku! Ova vijest definitivno nam je uljepšala dan, jer smo zbog njegovih proizvoda inače morali posegnuti izvan granica Lijepe Naše ili iste potražiti putem online shopova.

Čovjek iza brenda je sam Peter Thomas Roth, kojem je njega kože dio obiteljskog naslijeđa. Tijekom 19. i početka 20. stoljeća dva su lječilišta u Mađarskoj bila u vlasništvu i pod upravom Peterove obitelji, a kada je 1993. pokrenuo svoju tvrtku, započeo je s osnovnim njegujućim i ljekovitim filozofijama temeljenim na primjeni blata i minerala iz mađarskih termalnih izvora.

Poštujući klasična ljekovita sredstva, Peter ih danas unapređuje sastojcima, inovacijama i tehnologijom 21. stoljeća. Kakav je ishod? Učinkovita njega kože koja čini ono što i obećava.

Spajanje inovativne, vrhunske tehnologije s ljekovitim učincima biljaka i drugih prirodnih sastojaka
oduvijek je temelj Peterovih vrhunskih proizvoda. Peter Thomas Roth koristi se ekstraktom krastavca zbog njegovih detoksificirajućih, hidratizirajućih i umirujućih svojstava… irskim močvarnim blatom starim 9 tisuća godina zbog njegovih pročišćujućih svojstava… matičnim stanicama ruže koje pomažu u oporavku i ublažavanju znakova starenja i oštećenosti kože… te 78-postotnom mađarskom termalnom vodom iz tajnog izvora duboko ispod mađarske Karpatske kotline, gdje je Zemljina kora najtanja, zbog čega se voda obogaćuje velikom količinom minerala dok izvire na površinu.

VODEĆI BREND MASKI ZA LICE

Kao vodeći brend maski za lice, Peter Thomas Roth korisnicima nudi veliki izbor inovativnih i visoko
učinkovitih tretmana koji ispunjavaju sve zahtjeve njege lica u bilo kojoj životnoj dobi. Maske su glavni
pokretač poslovanja i Peter Thomas Roth svakako ima masku za svaki izazov. U svijetu se svake minute proda jedna maska Cucumber Gel Mask Extreme De-Tox™ Hydrator, a zlatna maska 24K kultni je klasik.

SLAVNA ZLATNA MASKA

Kao najbolji tretman protiv starenja, ova maska prožeta je čistim 24-karatnim i koloidnim zlatom za poboljšanje čvrstoće i bogat sjaj kože. Hijaluronska kiselina i glicerin pružaju intenzivnu hidrataciju za zategnutiji izgled kože. Ovaj bogat i njegujući proizvod pomaže smanjiti vidljivost sitnih linija i boja, a kožu čini zaglađenom, čvršćom, sjajnijom, revitaliziranom i mlađom.

Proizvode i informacije o njima nabaviti možete u:
Bahlen beauty 
01 7791 424‬