O nama

Kroz godine, BAHLEN BEAUTY, privatna kompanija, uspješno upoznaje kvalitetne brendove kroz cijelu regiju. Ulažemo u dugoročni razvitak i uspjeh odabranih brendova, a naše razumijevanje brendova inspiracija je pretočena u sigurno stjecanje potrošača, koji za uzvrat održavaju i poboljšavaju vrijednost brenda.

Naša filozifija je kreirati predivan miks i fuziju luksuznih brendova za naše potrošaće. Vođeni strašću, naš tim suočava se sa izazovima industrije jasne svrhe; kontinuirana inspiracija potrošača

Svaki dan,  težimo kreiranju ekskluzivnog doživljaja za klijente, razvijajući ekskluzivni, raznovrsni portfelj  koji transformira i obogaćuje lifestyle.

Brendovi visoke kvalitete

Pitaj naše stručnjake

Maja Bokun

make up

Svoj beauty put je počela tako da je završila talijansku školu Callegari, smjer vizažist. Zbog ljubavi prema kozmetici stalno nadograđuje znanja tako da ima diplome za edukatora za nekoliko svjetskih brendova, prekvalificirala se za wellness terapeuta na Arimedu, te je dugogodišnjim iskustvom postala “stručnjak za kožu” od skin care-a do zavšnog prekrasnog make-upa s koji joj je strast. Jako voli svoj posao te se uvijek okružuje s ljudima iz tog područja s kojima traži nova znanja i izazove. U slobodno vrijeme voli biti aktivna pa tako pilates kombinira s trčanjem. Opušta je boravak u prirodi i odlasci u saune.

 

  • maja@bahlenbeauty.hr

Alma Karalić

skin care

Medicinski kozmetičar koji radi kao edukator. Od 15. godine intenzivno se bavi primijenjenom kozmetikom i proučavanjem iste. Završila razne tečajeve za njegu lica i tijela, nokte, trepavice, obavljanje ostalih kozmetičkih tretmana i make up. Iskustvo skupila u kozmetičkim salonima i wellness centrima. U više navrata sudjelovala na edukacijama na prestižnoj Elemis akademiji u Velikoj Britaniji koje je položila sa 100%-tnim uspjehom. Uvijek je veselii strukovno usavršavanje i novosti iz kozmetike. Slobodno vrijeme provodi sviranjem gitare i klavijatura. 

 

  • alma.karalic@bahlenbeauty.hr

Krešimira Rovinščanec

hair care

U poslu je već 25 godina. Nakon završene srednje škole 17 godina je radila u Estetic Uvema Dessange frizerskom salonu gdje je licencirana za frizera stilista od stručnog tima Dessange. Nakon dugogodišnjeg iskustva i pohađanja raznih frizerskih edukacija, otvara svoj salon koji posluje sada već pet godina. Uz razne edukacije koje radi za privatnu školu, Krešimira je edukator za naše brendove Keratherapy i Trueplex. Slobodno vrijeme provodi s obitelji, a sport kojim se bavi u slobodno vrijeme je airsoft. Obožava mačke. 

 

  • kresimira@bahlenbeauty.hr

Antonija Kraljičković

retail

Diplomirana novinarka koja radi u industriji ljepote. Svoju strast prema kozmetici iskazuje na profilima naših društvenih mreža. Osmišljava i kreira strategiju komunikacije naših brendova te kroz različite objave i oglašavanja svakodnevno upoznaje korisnike s novitetima iz beauty svijeta. Osim toga, beauty web shopovi u Hrvatskoj su njezina domena te surađuje sa svima kao stručnjak za proizvode maloprodaje za koje je prošla razne “retail” edukacije. U slobodno vrijeme kuha, putuje, a od sportova se bavi hip-hopom i trči. Voli reći da voli sve što vole mladi.

 

  • antonija@bahlenbeauty.hr

Kontaktirajte
nas

Odgovoriti ćemo u najkraćem mogućem roku